Description

O Serbare Campeneasca va fi organizata pentru a sarbatori in mod festiv aceasta zi deosebita. Pentru comunitatea Romano-Americana din Florida, si nu numai, va avea loc in incinta curtii Bisercii Ortodoxe Romane “Sfanta Treime” din Miramar Florida, un eveniment unic in Sudul Floridei.
Organizatorul principal este Romanian American League care, cu sprijinul Institutului Cultural Roman din New York si al Consiliului Parorhial al Bisericii, va asigura o atmosfera de sarbatoare.
Va fi o manifestare cultural sociala care va pune accentul pe traditiile folclorice Romanesti impreuna cu solisti vocali din Romania, pe mancarea traditionala Romaneasca, obiecte de arta traditionala, incluzand expozitii si puncte de vanzare.
Deschiderea acestui eveniment se va face Vineri, 8 Mai 2015, cu un concert de gala, incepand de la ora 20:00. Apoi, pe tot parcursul zilei de Sambata, 9 Mai 2015, de la ora 10:00 pana la ora 23:30, vor avea spectacole de muzica si dans, tombole cu premii deosebite, activitati pentru copii si parinti, toate intr-o atmosfera de relaxare si socializare. Vor fi disponibile specialitati culinare in compania unor bauturi asortate, pentru a se asigura buna dipozitie a fiecarui participant.
Concertele principale vor avea loc Sambata, 9 Mai 2015, de la orele 15:00 si 19:30. Raspunsul si participarea membriilor comunitatii este incurajat si bine venit.
Impreuna putem sa facem ca acest eveniment sa fie unul placut si cu success deplin.
www.romanianamericanleague.org

Contact

You don't have the right to see the ad contact
Florida
Pribeag