Description

Stimati romani,

Turul al-II-lea al alegerilor prezidentiale va avea loc tot la sediul nostru din Detroit, 777 Woodward Ave., Detroit, MI 48226. (Camp Martius Park- intersectia Michigan Ave., cu Woodward). Puteti parca gratis la meter parking langa Compuware/Hard Rock Cafe, sau cu plata in jurul parcului, sau la Compuware.
Regulile sunt acceleasi in privinta actelor be paza carora puteti vota, dar ca sa nu stati la coada prea mult, puteti sa descarcati Declaratia Pe Propria Raspundere atasata (conf. Deciziei BEC de mai jos), si sa o completati acasa, dar NU O SEMNATI DECAT IN FATA COMISIEI DUPA IDENTIFICARE).
Programul este acelasi, Duminica, 16 Noiembrie, 2014, de la ora 7:00 AM-9 PM.

Va asteptam la votFormularul declaraţiei pe proprie răspundere poate fi descărcat online
http://chicago.mae.ro/sites/gen.diplomacy.ro/files/images/actualitatea/2014-11-05-declaratie.png​Conform deciziei BEC nr. 125D din data de 4 noiembrie, emisă ca urmare a întrevederii și pe baza propunerilor ministrului afacerilor externe, Ministerul Afacerilor Externe pune la dispoziția cetățenilor români care vor vota în străinătate la turul doi de scrutin pentru alegerea Preşedintelui României formularul declarației pe proprie răspundere.
Alegătorii români din străinătate pot descărca formularul declaraţiei pe proprie răspundere, conform căreia nu au mai votat şi nu vor mai vota la turul de scrutin din 16 noiembrie 2014 pentru alegerea Preşedintelui României, atât de pe site-ul Ministerului Afacerilor Externe: (http://www.mae.ro/prezidentiale-2014) sau de pe site-ul Biroului Electoral Central: (http://www.bec2014.ro/).
http://chicago.mae.ro/sites/gen.diplomacy.ro/files/images/actualitatea/form_icon2.pngFormular
Declaraţie pe propria răspundere
Descarcă aici
Completarea declaraţiei este o condiţie absolut necesară exercitării dreptului la vot, prevăzută de art. 44 alin. (5) din Legea Nr. 370/ 2004 pentru alegerea Preşedintelui României.
Important! Formularul poate fi completat de titular înainte de a intra în secţia de votare, dar semnarea şi datarea sa se va face în faţa membrilor secţiei de votare.
Sursa: Ministerul Afacerilor Externe


Consulatul Onorific al Romaniei la Detroit
Gabriela Ban
Attorney-Mgr.
Phone (313) 442-1202
Fax (313) 234-0481

Contact

You don't have the right to see the ad contact
nopic
Pribeag