Description

Dumnica, 23 Noiembrie , dupa slujba, vom avea deosebita onoare si satisfactie de a primi in Biserica Sfantul Ioan Valahul din Apline, NJ Icoana Maicii Domnului Facatoare de Minuni “KURSK ROOT ICON” adusa de insusi Episcopul Nicholas Bishop de Manhattan, Vicar of The Diocese of Eastern America and New York of Russian Ortodox Church Outside of Russia.
Aceasta icoana a fost gasita in anul 1295 de catre un vanator la radacina unui copac. Atunci cand vanatorul a ridicat-o, un izvor de apa a tasnit din locul icoanei. El a construit o modesta capela pe acel loc. Ulterior capela a fost distrusa de tatari si s-a reconstruit o biserica. Icoana este comemorata pe 8 Septembrie si 27 Noiembrie.
Icoana Maicii Domnului Facatoare de Minuni “KURSK ROOT ICON” se afla doar pentru un timp limitat in New York; in curand ea se va intoarce in tara sa de origine, in Rusia. Datorita minunilor produse de acesta icoana, solicitarile pentru expunere sunt foarte mari astfel incat vom putea s-o avem in Biserica noastra doar pentru cateva ore.
Va invitam Duminca 23 Noiembrie, cu doar 4 zile inainte de ziua comemorativa a Icoanei, in jurul orei 03:00 PM la Biserica Sfantul Ioan Valahul din 5 Old Dock road, Apline, NJ, 07620.
Nu ratati sansa (poate unica in viata) de a intampina si a va inchina acestei icoane!
www.stjohnofwallachia.org/

Contact

You don't have the right to see the ad contact
Icoana Maicii Domnului Facatoare de Minuni Kursk Root Icon in New Jersey
Pribeag